Forum przyjazne dla kaÂżdego
Gość
Witam wszystkich ludziów. Znów przyjemny chłodek
User
Dzisiaj jest cudownie, uwielbiam taką pogodę, nie wieje, nie leje, nie prazy, przyjemny wiaterek, za oknem 23 stopnie. Och żeby tak cały rok.
Gość
Dzień dobry
Gość
Dzień dobry
Wracam właśnie znad Bałtyku- znow się prażyłam na słoneczku
Gość
Dzindybry
Moderator
U nas podobnie.
Gość
Uwielbiam tą emotke
Gość
Heloł
Gość
Pa pa... idę szykować się do pracy
Gość
Ponieważ są to ostatnie moje godziny na Forum, chciałbym się pożegnać; przepraszam wszystkich, którzy poczuli się pokrzywdzeni moimi działaniami jako Admina i Usera; dziękuję wszystkim za te kilkanaście tygodni wspólnej zabawy. Do zobaczenia - gdzieś w Sieci...
Moderator
Bartek - było mi miło spotykać się tutaj z Tobą, będzie mi Cię bardzo brakowało, ale rozumiem. Wszystkiego dobrego
Gość
ReKa napisał:
Bartek - było mi miło spotykać się tutaj z Tobą, będzie mi Cię bardzo brakowało, ale rozumiem. Wszystkiego dobrego
Dziękuję za dobre słowo, ReKo:*
Gość
Bartek Zalewski napisał:
Ponieważ są to ostatnie moje godziny na Forum, chciałbym się pożegnać; przepraszam wszystkich, którzy poczuli się pokrzywdzeni moimi działaniami jako Admina i Usera; dziękuję wszystkim za te kilkanaście tygodni wspólnej zabawy. Do zobaczenia - gdzieś w Sieci...
Jesli nie sprawi Ci to klopotu to wyslij mi na PW jakis na miar na siebie. Byc moze mial bede dla Ciebie zajecie i byc moze zechcesz podjac sie go. Z szacunkiem i podziękowaniami za to ze potrafiles byc rozsadnym glosem. Dziwi mnie zachowanie Zibiego i to ze sprawy prywaty stawia nad sprawami forum - bo tak wynika z tego co tu sie zakulisowo dzieje.
Moderator
Co mogę powiedzieć, miło było Cię poznać a jeszcze milej mimo wszystko utrzymać kontakt.
Także ja się z Tobą Bartku nie żegnam